Handelsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af Tanker Skaber v/Mette Louise Holland, Solbakkevej 4 a, 4180 Sorø, CVR-nr. 33 27 92 72.
Kontakt mig på: hej@tankerskaber.dk eller på 23 93 73 70

Tanker Skaber tager imod følgende kort: Dankort og VisaDankort
Der opkræves ikke betalingsgebyrer.
Med mindre andet er tydeligt angivet, oplyses priserne altid inklusive moms.
Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.

Digitale produkter leveres via email eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet.
Emailadressen kan altid ændres ved at maile til mig på hej@tankerskaber.dk

Kurser, workshops og foredrag med fysisk fremmøde (inklusive teleseminarer):
Ved framelding mere end 30 dage før kursets afholdelse gives det fulde beløb retur. Ved framelding mere end 14 dage før afholdelse returneres 50 % af købsprisen. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Dog er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt mig da på: hej@tankerskaber.dk med information om hvem der overtager din plads.

Online-produkter:

Levering af online-produkter sker som oftest i løbet af få minutter, men i særlige tilfælde kan der gå op til fem hverdage.
BEMÆRK: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, er der ingen returret.

Om ophavsret
Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Tanker Skaber v/Mette Louise Holland. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Ophavsretten tilhører Tanker Skaber v/Mette Louise Holland og materialet, uanset medie, er kun til købers personlige brug og må ikke kopieres, distribueres, deles med andre eller benyttes i nogen form for undervisning af tredjemand.