Ressourcer

Hvis du har lyst til at lære mere om “De 3 Principper”, så har vi samlet nogle anbefalinger af bøger og links til videoer, på siden her og vi har også skrevet en række artikler (på dansk) som du finder her: bloggen

(Bøgerne kan købes på f.eks www.amazon.co.uk)

 

Bøger

Sydney Banks: Manden der erkendte og formulerede de tre principper, har skrevet 6 bøger. De kan alle fås på Itunes: KLIK HER  Hans bøger kan også købes på f.eks. amazon.co.uk. Du kan desuden se videoklip med ham f.eks. HER:

Mette Louise Holland:  “Dit selvhelbredende sind” – med interviews af Mette Brink

bog 2Denne bog er den første bog skrevet af en dansk forfatter om principperne. Mette Louise er psykolog og arbejder i dag udelukkende ud fra denne nye, enkle og befriende forståelse af det menneskelige sind og dets uendelige ressourcer og potentiale for at trives. Bogen er en letlæst introduktion til forståelsen, formidlet gennem forfatterens egne oplevelser. Ligeledes fortæller flere af Mette Louises klienter om hvad denne forståelse har betydet for dem.

 

Michael Neill: “Livet opleves indefra og ud – de 3 principper”

En kmichael neillort og letlæst bog om vejen fra at arbejde som traditionel coach/terapeut med bl.a. NLP (Michael Neill var NLP-stifteren Richard Bandlers højre hånd i en periode), til opdagelsen af “De 3 Principper” og den efterfølgende transformation af både forfatterens liv og arbejde som coach, efter i mange år at have haft succes inden for det klassiske “Outside-in”-paradigme.

 

Jack Pransky: “Somebody should have told us!”

Grundig beskrivelse og indføring i “De 3 Principper” af Jack Pransky, der i 20+ år har arbejdet som terapeut, ud fra denne forståelse. Indeholder bl.a. case-stories fra arbejdet med klienter.

 

 

Garret Kramer: “Stillpower”

 Stillpower (som modsætning til Willpower) er en beskrivelse af sportscoach Garret Kramers brug af “De 3 principper” i arbejdet med topatleter og idrætsudøvere. Om hvordan klarhed og indre ro indeholder utrolige ressourcer, når vores sind ikke er kørt op i højt gear af pep-talks, og den traditionelle “Outside-in” motiverende tilgang til sportperformance.

 

 George Pransky: “The Relationship Handbook”

Enkel orelationship handbookg praktisk indføring i hvordan en forståelse af “De 3 Principper” radikalt kan ændre oplevelsen og tilgangen til parforhold og arbejdet med disse. George Pransky har arbejdet bl.a. som parterapeut, ud fra denne forståelse, gennem de seneste 25+ år

 

 

Videoer

Et interview på dansk vi lavede med Rudi Kennard i December 2013 – FIND INTERVIEWET HER. Rudi har sammen med Jenny Anderson hjemmesiden  www.threeprinciplesmovies.com. Her finder man en af de største samling videoer med terapeuter, psykologer, coaches, klienter m.fl. omkring deres oplevelser og arbejde med De 3 Principper.

På den danske 3p forening 3pDK’s hjemmeside www.3pdk.org findes en voksende samling af interviews på dansk om principperne: FIND LINKS TIL NOGLE AF DEM HER

Christian Olsen arrangerer løbende webinarer på dansk (og en smule på engelsk) under navnet Hope and Challenges – The Three Principles in Denmark.

 

På engelsk: et interview til internet-radioshowet “Icecream For the Soul” med Mette Louise om at arbejde med De tre Principper som psykolog:

http://www.blogtalkradio.com/icecream4thesoul/2014/06/04/the-illusion-of-seperation

Hjemmesider om De tre Principper

3PDK.ORG

Den danske forening for forståelsen af de tre principper. Der er mulighed for at blive medlem for et beskedent årligt beløb (300 kr), hvorefter man gratis kan deltage i foreningens arrangementer.

“The 3 Principles Global Community”:

Den internationale 3p sammenslutning. Her finder du en række interviews med nogle af de mest fremtrædende undervisere og formidlere af “De 3 Principper”, der arbejder ud fra denne forståelse inden for bl.a. coaching, terapi, psykiatri og business.

 

Links til andre “Three Principles” undervisere (internationalt)

www.innatewellbeing.co.uk/

http://three-principles.com/

www.supercoach.com/

www.pranskyandassociates.com/

——————————

TankerSkaber.dk – Selvudvikling, terapi og mindfulness baseret på Sydney Banks’ livsbekræftende The Three Principles – De Tre Principper