Om os

TankerSkaber er vores første hjemmeside om de tre principper. Siden er der sket rigtig meget.

Vi åbnede i 2015 Intakt, en psykolog- og coachingpraksis i Slagelse baseret på forståelsen af de tre principper.

I 2017 startede vi 3P Instituttet, et et-årigt uddannelsesforløb for de, der gerne vil arbejde ud fra forståelsen. I 2022 kom et fortsætter-år til, så man nu har mulighed for at gøre uddannelsen to-årig.

I 2017 udkom Mette Louises bog om principperne: “Dit selvhelbredende Sind – introduktion til din medfødte sundhed”. Den er indtil videre blevet læst af flere tusind mennesker og vi får jævnligt glade tilbagemeldinger fra læsere  (hvilket vi er meget stolte af og rørte over).

I februar 2024 udkom Mette Louises anden bog: “LET – skabt til forandring”. Den handler om vores forhold til vores kroppe – krop, kost og kilo – ud fra forståelsen af de tre principper.

Jacob har skrevet e-bogen Du er lavet af Glad, som du kan få her på siden. Og han har siden 2013 holdt flere kortere kurser i 3P forståelsen. Siden 2016 har han holdt sit populære 8-ugers kursus RoligNu i Slagelse hvert forår og efterår. Kurset er siden blevet til et online kursus, RoligNu Online, med både Jacob og Mette Louise som kursusværter. Du kan læse mere om det her på hjemmesiden.

Du kan finde os her:

www.3pinstituttet.dk

og her:

www.intaktsundhed.dk

Og hvis du vil læse mere om Mette Louises bog Dit selvhelbredende Sind kan du gøre det her: www.ditselvhelbredendesind.dk

Kærlig hilsen

Jacob & Mette Louise

Jacob Rebien, underviser i 3P og mentor i mental sundhed. Forfatter til e-bogen “Du er lavet af Glad”

Mette Louise Holland, autoriseret psykolog, indehaver af psykolog- og coachinghuset INTAKT i Slagelse samt forfatter til bøgerne “Dit selvhelbredende Sind – introduktion til din medfødte sundhed” og “LET – skabt til forandring. Indsigter om kost, krop, kilo og de tre principper”